Humor

Det var tre dödsdömda brottslingar…

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,100646″ ap yos floating=”2″ ]
Random video!

Det var tre dödsdömda brottslingar: En från Tyskland, en från Italien och en norrman. Domaren gav brottslingarna tre olika val att dö på:

1: Bli skjuten.
2: Bli hängd.
3: Få AIDS-virus insprutat i kroppen.

Tysken sa: ”Skjut mig i huvudet” PANG Tysken dog direkt. Italienaren sa: ”Häng mig” Vips var italienaren också död.

Norrmannen sa: ”Ge mig lite av det där AIDS-viruset”.

Vakten sprutade in viruset i kroppen på norrmannen, som började skratta så han föll ihop på marken. Vakterna tittade förundrat på varandra och undrade vad som var fel på killen. Sedan sa norrmannen: ”Ge mig en spruta till”. Vakterna gjorde som han sa och sprutade in ytterligare en injektion. Nu skrattade norrmannen så han höll på att storkna, han rullade runt på backen och tårarna bara sprutade. Slutligen frågade ena vakten: ”Vad är det för fel på dig människa?”

Norrmannen flinade och svarade: ”Ni är ju så korkade, jag har kondom på mig”

Mest Populär

To Top