Mat

Det här är den CHOCKERANDE sanningen om minimorötter!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,131204″ ap yos floating=”2″ ]

Minimorötter är mycket populära. Alla gillar att mumsa på dem. På restauranger används de i grytor, sallader och som tillbehör. Men vet vi verkligen vad vi sätter i oss?

Minimorötter kom ut på marknaden under andra halvan av 80-talet. De är gjorda av vanliga morötter som är för fula för att säljas i butiken. Tidigare gavs dessa morötter till grisar. Minimorötter får sin perfekt form eftersom de går igenom en lång process i en maskin där morötterna filas ner till den form som de har.

Har du aldrig undrat var minimorötter kommer ifrån? Är de inte bara en liten form av morötter som naturligt växer sig så små?

Det visar sig att minimorötter uppfanns 1986. En bonde tog alla sina udda och illa formade morötter och skar ner dem. Han kallade dem sedan minimorötter.

Hur saker som är tänkta att vara säkra, enkla och naturliga, blir gjorda så komplicerade och potentiellt skadliga är svårt att smälta. Trots att det visar sig att dagens minimorötter är doppade i ett klorbad för att ta bort alla bakterier. Dessa bakterier kommer från de maskiner som används för att skära ner dem.

Mest Populär

To Top