Nyheter

Den sörjande pappan förlorade sin 6 veckor gamla dotter. Då frågade han Internet om hjälp, svaret han fick rör oss till tårar!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,132127″ ap yos floating=”2″ ]

Nath Steffel sörjer. Han var tvungen att bevittna när hans sex veckor gamla dotter dog.

Den sörjande pappan använde Reddit för att be om hjälp. Han frågade om det fanns någon som kunde redigera en bild av hennes dotter, så att slangarna som var anslutna till den lilla kroppen var inte synliga på bilden.

”Min dotter har just dött, hon har kämpat en hård kamp på sjukhuset. Eftersom hon har tillbringat hela sitt liv på sjukhuset, har vi aldrig fått tagit en bild av henne utan sjukhusets slangar.

Kan någon ta bort slangarna från den här bilden? ”

Under de närmaste dagarna var Nath rörd till tårar. De strömmade in bilder. Tusentals. Bilder på hans dotter. Bilder som människor över hela världen hade redigerat. Slangarna från sjukhuset var borta, hans dotter såg ut som vilket friskt barn som helst.

Nath skrev följande svar på Reddit:

”Till alla er som hjälpte mig: Ni räddade dagen. Allt jag ville ha var en fin bild. Jag fick bilden, men också kärlek och stöd från många som jag inte känner.

Jag och min fru är så tacksamma. Ni har gjort oss lyckligare. ”

Mest Populär

To Top