Nyheter

Den populära leksaken exploderade i pojkens ansikte! Nu vill pappan varna andra!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,131647″ ap yos floating=”2″ ]

I Sverige och resten av världen finns en ny leksak: Fidget spinner. Leksaken, som bara består av ett kullager och lite plast, har haft så stor efterfrågan att tulltjänstemän även har beslagtagit stora mängder vid gränsen till Sverige.

Men nu varnar en pappa om leksaken, efter att han fick köra sin son till akuten.

John Harris och nhans son lekte med en fidget spinner en kväll. John hade tidigare sett en video på YouTube där någon använt en luftkompressor för att få sin fidget spinner att gå snabbare än en människa kan snurra den.

På Facebook skriver John följande;

”Jag vet att denna bild inte kan vara lätt att titta på för vissa, men jag känner att det är nödvändigt att dela den. Detta orsakades av en fidget spinner och en luftkompressor. Jag höll i den när det hände. Vi hade lekt med den ett tag, då plasten på leksaken plötsligt exploderade. Vi är på akuten nu och min son blir sydd. Jag delar dessa bilder så att ingen annan får samma idiotiska idé som jag. Vi hade tur att han inte träffades i ögat. Det kunde ha blivit mycket värre. ”

Här är en video som visar vad som händer när man kombinerar en fidget spinner och en luftkompressor – DELA med dina vänner så att de får veta hur farligt det är!

Mest Populär

To Top