Allmänt

Den polska kvinnan var Hugh Hefners flickvän – Berättar hemliga detaljer.

Holly Madison är den tidigare Playboy-grundarens partner. Kvinnan berättade om sin vistelse i hans villa. Hon berättade om övergreppen och prövningen hon hade varit med om. Alla händelser som ägde rum i Hefners hus kallade hon till och med för ”styggheter”. Är det sant? En annan bild av Hugh presenterades av Izabella St. James, den polska kaninen.

Den polska kvinnan träffade Hugh Hefner
Deras förhållande varade i två år. Efter att ha lämnat villan så återgick hon snabbt till sitt privatliv. Hon gifte sig med en gammal vän från ungdomen.

Han bad mig på ett gammaldags sätt. Han förförde mig med sin livsstil, vilket jag inte kände till – sa hon 2017 strax efter miljonärens död. – Det handlade om att ha kul. Han var 75 år och piggare än oss – hans flickvänner! Han gillade att gå ut, han älskade att bli sedd. Vi fick de bästa borden på klubbarna och champagnen bara öste in på bordet.

Polsk Playboy-kanin
Izabella blev känd i Polen efter sitt deltagande i programmet Wives of Hollywood. Nåväl, i det första avsnittet pratade kvinnan om sin affär med Hefner.

Hefner var äldre än min pappa. Min plan var att bli advokat och praktisera internationellt sedan. Jag pratade spanska och franska. Mina planer var också mycket höga och helt plötsligt befann jag mig på Playboy Mansion.

Hon gömde sig under en lång period från sin närmaste familj vem som var hennes partner och vilka saker hon gjorde för honom. Hon skämdes bara för det. Mamma ljög för henne när hon jobbade för ett mäktigt företag. Sanningen såg dagens ljus först efter att förhållandet började gå sönder.

Iza minns med glädje livet i villan. Hon kunde bara vara och inte oroa sig för ekonomin. Hon hade en städerska, hon fick mat… Hon hade inte så mycket ansvar. Men vid ett tillfälle kände hon sig som om hon var i en bur.

Det fanns regler för att bo på herrgården. Kaninerna fick komma hem senast nio på kvällen. När de var försenade fick de förklara var de var och med vem. Hugh var nämligen rädd att tjejerna skulle vara otrogna mot honom och att de skulle skratta åt honom. Efter två år var Izabella trött. Hon ville ha ett riktigt förhållande. Sedan dök en vän från ungdomen upp. De gifte sig, men de bröt upp efter ett år.

Boken som gjorde henne känd

2006 publicerade Iza en bok som var ett minne av hennes liv i Playboy-mansion. Bunny Tales: Behind Closed Doors på Playboy Mansion blev en hit. Detta beror på de detaljerna där kvinnan beskrev att hon hade sex med Hefner.

Han låg ovanpå mig som en död fisk. Vi undrade ofta (med de andra tjejerna) varför han inte gjorde någonting alls. Och han var tvungen att veta att det bara var en fasad, en del av showen. Trots allt försökte han leva efter fantasin som han sålt till människor sedan 1954.

Om St. James blev högljudd igen 2015. Sedan dök en annan av Hefs flickvänner, Holly Madison, upp med sin historia som en kanin. Media gav henne mer publicitet än Iza. Den polska kvinnan erkände då att hennes väns bok var bara nonsens. Enligt henne tog Holly hämnd på Hugh för att han vägrade att gifta sig med henne.

Hon var ivrig att delta i handlingar som andra flickor avskyr att göra, hävdade hon. Enligt den polska kvinnan hittade Madison på allt hon skrev. – Hon var alltid ”ja”, alltid glad. Vilket skräckhus pratar ni om? frågade hon upprört.

När du önskar något starkt, kommer du att offra din värdighet och gå över moraliska gränser för att få det, och sedan vända kattens svans för att bli ett offer. Hon kanske trodde det själv, men jag tycker synd om Hef. Holly är otacksam

Mest Populär

To Top