Djur

De skar öronen av hunden! Hjälp till att straffa dessa onda människor!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Foton från en hund med båda öronen avskurna har gått viral på sociala medier. Jag har gjort den här artikeln eftersom jag vill föra rättvisa åt detta försvarslösa djur och jag kräver att de monster som är ansvariga för detta hålls ansvariga och blir straffade.

Enligt den information som publiceras på sociala medier (och bekräftas av en lokaltidning) är ligisterna som ansvarar för detta Hasan Kuzu (till vänster) och Neset Yaman (till höger). De två är troligen inblandade i hundkamper och bestämde sig för att straffa en av sina hundar för att förlora en strid på det mest omänskliga sätt. De två skar av hundens öron med en vass kniv.

Det finns inga uppdateringar på hundens tillstånd i nuläget, men det är svårt att föreställa sig att han fördes till ett sjukhus, där de två skulle behöva ge förklaringar till hundens tillstånd.

De två laglösa personerna bor i kommunen Isparta, Turkiet.

Vänligen visa ditt stöd för att säkerställa att dessa monster ställs inför rätta så snart som möjligt. Deras handlingar är barbariskt och oacceptabelt och rättvisa måste åstadkommas i enlighet med turkiska lagar (särskilt artikel 8 i lagen om skydd av djur nr. 5199, som förbjuder avlägsnande av en hunds öron, svansar, klor, tänder och stämbanden )

Nyhetskälla: http://www.bomba32.com/haber/isparta/baskandan-cok-sert-tepki/18853.html
2
Det här är de hemska människorna som gjorde det!
2
DELA den här artikeln för att få fast de hemska människorna som torterade den stackars hunden!

Mest Populär

To Top