Djur

De kastar den stackars valpen ur bilen i hög hastighet! Vad som händer då CHOCKAR alla!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,124189″ ap yos floating=”2″ ]

Det är svårt att föreställa sig att någon kan ta sig för att göra något så fel mot en försvarslös ung valp, men tyvärr händer dessa saker ibland. Det verkade som den lilla hunden Buddy var helt utan lycka.

Föreställ dig att du kör på vägen och bilen framför dig plötsligt börjar vingla lite. Trafiken går snabbt när det märkliga händer. Det verkar som om någon försöker kasta något stort och lurvig ut genom fönstret på bilen.
Sekunder senare är det helt klart; De försöker kasta en levande hund ut genom fönstret när du kör på motorvägen.

Att lämna en hund är illa nog i sig, men att göra det på ett sådant grymt sätt är något av de värsta vi har sett. Det är helt onödigt och visar att personen bakom bör sättas bakom lås och bom.

Otroligt överlevde hunden fallet, och han lyckades magiskt att undvika att träffas av andra bilar som kommer bakifrån. De förare som körde efter att ha att välja om de skulle väja (och möjligen förlora kontrollen över sin bil), eller fortsätt rakt fram och köra rakt över hunden. Lyckligtvis vart ingen skadad, och hunden plockades upp av en främling som tog han till närmaste veterinär.

Buddy har all anledning att vara försiktig och rädd när det gäller människor, men efter sex veckors hårt arbete för att återhämta sig, ser han förvånansvärt bra ut. Se själv i videon nedan!

Mest Populär

To Top