Mat

Blanda citron och olivolja! När du väl har prövat det en gång så kommer du ALDRIG sluta använda det!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,125472″ ap yos floating=”2″ ]

Idag kommer vi att avslöja receptet på en oerhört hjälpsam detox som kommer att rena kroppen och lösa problem med trötthet och brist på energi.

Allt du behöver för att förbereda detta är olivolja och citron, och när du provar det, kommer du inte längre känner dig trött och på dåligt humör hela tiden. Det kommer att vitalisera din kropp och det hjälper dig att bli pigg och frisk.

Experter hävdar att denna kur har använts i århundraden för att förhindra många hälsoproblem.

Under utvinningsprocessen, behöver extra jungfruolja en minimal behandling och hantering, så det håller mycket näringsämnen, vitaminer och mineraler.

Å andra sidan, är citron en av de mest hälsosamma frukterna på planeten, och innehåller näringsämnen, antioxidanter och vitaminer, som är bra för hälsan.

Citroner är laddade med vitamin C och B, fosfor, proteiner, kalium och kolhydrater, samt flavonoider, som har potenta antioxiderande egenskaper!

Att dricka citron och olivoljeblandningen på fastande mage varje morgon kommer att förhindra tillväxt av gallsten. Bara att dricka det i ett glas vatten en timme före frukost kommer att avgifta njurar, lever och gallblåsan.

Mest Populär

To Top