Nyheter

Att använda mikrovågsugnen dödar 98% av ämnena som motverkar sjukdomar!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Enligt flera undersökningar är mat som är tillagad i mikrovågsugnen inte hälsosam eftersom det kan skapa en kemisk reaktion som förstör de viktigaste näringsämnena. Experter anser det vara den värsta metoden för att laga mat. Det dekonstruerar maten molekylärt och eliminerar alla vitaminer och mineraler. Måltiden blir utan kalorier, näring och fiber, så använd inte mikron för att tillaga mat.

En av de mest känsliga molekylerna som lätt kan förstöras genom värme är fytonäringsämnen och vitaminer. Därför rekommenderar experter att äta råa livsmedel. Enligt studier kan mikrovågsprodukter eliminera nästan 98% av de cancerförebyggande egenskaper som broccoli har.

Mikrovågor spänner vattenmolekylerna inuti maten du lagar och de gör så att värmen bildas från insidan ut. I grönsaker som morötter och broccoli förstör mikron dem näringsrika ämnena och vitaminer vilket då kan orsaka allvarliga problem och sjukdomar.

Mat och cancer är sammankopplade. Forskare hävdar att att äta ohälsosam mat är en av de främsta orsakerna till att provocera cancercellerna.

Förra året upptäckte forskare att den vanligaste typen av cancer var bröstcancer, den andra platsen hörde till lung – och bronkialcancer och den tredje till prostatacancer.

Cancer är en av de farligaste sjukdomarna idag, så det är väldigt viktigt att leva friskt. Vi måste undvika toxiner. Vi kan inte undvika allt, men ändå kan vi göra några små förändringar i våran vardagliga livsstil.

Försök att äta en kost baserat på växter, produkter utan kemikalier eller toxiner. Se till att du köper ekologiska livsmedel och använder produkter utan kemikalier som natriumlauretsulfat, ftalater, petrokemikalier, BHA, triclosan, parabener, BHT och formaldehyd.

Mest Populär

To Top