Allmänt

Ät det HÄR till frukost varje morgon för att gå ner i vikt snabbare än väntat!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,123451″ ap yos floating=”2″ ]

Den viktigaste måltiden på dagen är utan tvekan frukosten, så du bör alltid se till att den är hälsosam och näringsrik. Denna måltid ger den nödvändiga energin för dagen och påskyndar ämnesomsättningen.

Om du försöker gå ner i vikt, bör du aldrig hoppa över frukosten, eftersom det helt enkelt kommer att öka suget efter ohälsosamma saker under resten av dagen.

En färsk studie publicerad i Annals of Nutrition & Metabolism fann att bästa möjliga variant för en frukost i själva verket är havregryn. Det gällde 36 män och kvinnor, som delades in i 3 grupper.

Alla deltagare konsumerade 350 kalorier per dag, medan den första gruppen fick havregryn, den andra cornflakes och bara den tredje drack vatten till frukost och lunch var densamma för alla.

Havregryn stannar längre i magen, medan cornflakes höjer blodsockernivåer, och sedan upplever individen en plötslig nedgång i glucosnivåerna.

Ett flertal studier har bekräftat samma slutsatser, och det har visat sig att havregrynsgröt till frukost hjälper viktminskning och minskar kaloriintaget med 31-50%, och dess effekter är långvarig.

Mest Populär

To Top