Humor

Året är 2017 och Messi, Ronaldo och Zlatan har hamnat i Real Madrid…

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Året är 2017 och Messi, Ronaldo och Zlatan har hamnat i Real Madrid. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Diego Maradona. Maradonas körkapacitet är inte så lysande efter några linor kokain och han drar rätt in i ett träd. Alla fyra dör!
Som alla förstår så tar Maradona steget direkt ner i helvetet. Messi, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.
De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron.

Gud säger då:
– Messi, vad är det bästa med fotboll?
Messi bugar sig och svarar:
– Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen.
Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa:
– Bra Messi, kom och sitt på min vänstra sida.
Gud tittade sedan på Ronaldo och sa:
– Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?

Ronaldo svarar lite försynt:
– Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket.

Gud svarade:
– Bra svarat Ronaldo, svarade Gud. Kom och sitt på min högra sida.
Gud tittade sedan på Zlatan och sa:
– Vad tycker du då Zlatan?
Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:
– Du sitter på min stol…

Mest Populär

To Top