Allmänt

Alla ignorerar honom när hans bil går sönder – men när vi ser vem som stannar blir vi tårögda

Han ställde sig med bilen vid sidan av vägen och låtsades att han hade fått punktering, och sedan väntade han. Efter två timmar hade inte en enda bil stannat, och teamet bakom exprimentet kände att det snart var dags att ge upp. Det var då det oväntade hände för dem.

Personen som stannade och hjälpte honom var en godhjärtad man som nyligen överlevt en hemsk husbrand. Mannen, som heter Oskar, drabbades av andra och tredje gradens brännskador på 45% av kroppen, och skadorna blev värre när han sprang tillbaka in i huset för att rädda sina hundar.

Tyvärr avled de i branden, och Oskar svimmade innan han hann springa ut igen från huset. Sedan låg han i koma i 10 dagar, och när han vaknade insåg han att han förlorat i stort sett allt förutom sitt egna liv.

Efter att ha genomgått denna hemska prövning har Oskar dock bestämt sig för att ta nya tag, bland annat genom hjälpa andra människor, precis som han gjorde här.

Som tack så tipsade det om Oskars donationssida på nätet. Målet var att samla in 25 000 kronor som skulle gå till sjukhusräkningar, kläder, hyra och andra nödvändigheter, och nu har de samlat in mer än tre gånger så mycket.

Se budskapet här och glöm inte att dela det med dina vänner!

Mest Populär

To Top