0 Shares 15002 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

7 anledningar till att du alltid bör sova naken – bästa som finns!

Saga sep 10, 2016
0 15003

1. Det är härligt,

att vakna helt naken kan vara den härligaste känslan som finns, de är det perfekta sättet att starta en jobbig arbetsdag.

2. Du håller dig yngre längre!

Om du sover med kläder blir huden varmare vilket hindrar nyttiga hormoner från att reparera och fräscha upp hyn. Att sova utan kläder gör att din hyn andas bättre och förblir fräschare.

3. Du har mer sex.

Även om underkläder kan vara väldigt sexigt, så kommer det knappast leda till mer boom-chicka-wow-wow än två sexigt nakna kroppar som härligt kan gnida sig mot varandra.

4. Bättre självförtroende

Ju mer du är naken, desto mer kommer du känna dig bekväm i att vara naken och speciellt runt din partner. Du kommer känna dig sexigare och må bättre. – Vilket också kan leda till lite mer sexiga initiativ.

5. Förbättrar ert förhållande.

Det är bevisat att hud mot hud-kontakt frigör massvis med trevliga ämnen i kroppen som gör både dig och din partner gladare och mer positiv.

6.Ekonomiskt

Är du fortfarande inte övertygad? Rent ekonomiskt är det bättre på alla sätt både för plånboken och miljön, du behöver inte slösa pengar på pyjamasar, och du behöver inte tvätta massa pyjamasar och underkläder för att du sovit i dem vilket sparar på miljön.

7. Det är fantastiskt

Känslan av att få krypa runt i sängen helt naken är fantastisk, speciellt i helt nya sängkläder, det är luftigare, det är fräschare, du kommer känna dig friare och lyckligare än tidigare, plus du slipper fula tros och kalsong-linjer i midjan.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4831 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8458 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...