Allmänt

6 skillnader mellan en man som älskar dig och en man som förgiftar ditt liv!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,128843″ ap yos ]
(Andra tittade även ^)

Att hitta sann kärlek är inte lätt. Det är ännu svårare att vara med någon utan att veta om det förhållandet är den äkta varan. Har detta hänt dig? Undrar du om din partner är den rätte för dig? Om du har ställt denna fråga flera gånger, ta en titt på de sex stora skillnader mellan en man som verkligen älskar dig och en man som bara slösar bort din tid.

  • Respekt vs. intolerans

Om din partner verkligen älskar dig, kommer han att respektera och uppskatta dig för dina starka åsikter. Men det finns män som ständigt kommer att säga att dina beslut är fel eller så kommer de att helt enkelt gå med på att låta dig tycka vad du vill, men de tyker att deras åsikt är viktigare än din.

  • Uppmuntrande vs. styrning

Om din partner är den rätte, kommer han alltid att uppmuntra dig att prova nya möjligheter och upplevelser. Vad mer kommer han att introducera dig till nya saker, men han kommer aldrig att tvinga dig att göra något du inte är bekväm med.

  • Ärlig vs. grym

Uppriktiga män, män som älskar sin partner kommer alltid berätta sanningen. Till exempel när man frågar honom hur man ser ut i ett klädesplagg, och om han säger att du bör ändra, betyder det inte att han har onda avsikter. Han är bara ärlig. Å andra sidan, om han ständigt pikar dig om att du behöver gå ner i vikt, om han förolämpar de saker du gillar eller din stil, betyder det att han inte respekterar dig alls.

  • Uppmuntrande vs. kontrollerande

En partner som ständigt kontrollera dig och har ett konstant behov av att försäkra sig om sin plats i ditt liv kan vara en indikator på en partner som är mer kär i sig själv än dig. En pålitlig partner, som älskar dig på riktigt, kommer att visa detta både känslomässigt och fysiskt, men han kommer inte att vara klängig. När din partner beter sig såhär, betyder det att han kämpar med emotionella problem och behöver känna sig validerad hela tiden, så att han kan må bra.

  • Skyddande vs. ägande

Skydda någon du bryr dig om är helt naturligt. Att han håller sin arm runt din axel när du är ute och har kul är en sak. Men om han hindrar dig från att gå någonstans ensam eller om han startar slagsmål med andra män i omgivningen, betyder det att han är den ägande typen och du behöver inte denna negativa energi i ditt liv.

  • Allvarlig vs. intresserad

En man som är bara intresserad av dig kommer att prata med dig bara när det passar honom. Om förhållandet är färskt,så förväntas detta. Men om ni har varit tillsammans ett tag, och han fortfarande talar till dig först när han finner att tillfället är lämpligt, är han förmodligen inte kär. När han är uppriktigt förälskad, kommer han alltid att hitta tid att vara med dig, även om han inte tycker att det är bekvämt.

Mest Populär

To Top