Nyheter

24-åring håller sitt döda spädbarn i famnen. Hon har ett viktigt budskap till mördaren!

[YouPlaySinglePlayer video=”886,829,129670″ ap yos floating=”2″ ]

Fabian var ett fotbolls barn, och Kristian minns väl den första dagen i skolan när hon träffade honom. Han var ganska snygg, och hon kände genast att det kittlade lite extra i magen när han passerade henne.

Det var inte förrän tre år senare Fabian blev medveten om Kristian – Då kunde han inte sluta tänka på henne !

Den 14 November 2015 gifte de sig, de började arbeta direkt efter skolan. Fabian ville att Kristian skulle följa sin dröm som var att bli en professionell kosmetolog. Han tjatade och tjatade på henne. Efter ett löfte om att Fabian skulle ta hand om ekonomin vågade hon att sluta på sitt jobb för att starta programmet.

Två månader efter skolstarten fick paret en oväntad men god nyhet: Kristian var gravid. Även om de inte hade planerat det så var de överlyckliga och började planera för barnets ankomst.

Den 1 augusti 2016. Paret var på en ultraljudsundersökning, men de skulle inte avslöja barnets kön – de ville ha en fest där dem kunde avslöja nyheten för hela familjen samtidigt. Festen skulle hållas den 8 augusti – men det hände aldrig.

2. I Augusti var Fabian, Kristian och deras ofödda barn på väg hem från Texas, där de hade firat att Fabian äntligen hade beviljats ​​permanent uppehållstillstånd, som han hade kämpat hårt för under en lång tid. Det var Kristian som satt bakom ratten. Det enda hon minns är att det kom en bil mot dem i hög hastighet, Sedan var det helt svart.

Bakom ratten i den andra bilen satt 21 åriga Shana Elliot. Hon hade druckit innan hon suttit sig i bilen.

Fabian dog omedelbart och Kristian blev allvarligt skadad. Barnets hjärtslag var svagt när de kom till sjukhuset, och efter ett tag slutade hjärtat att slå. Kristian var tvungen att föda sin son död, något som inte hade hänt om Shana inte hade satt sig i bilen den dagen.

”Det här är jag när jag äntligen får hålla min son i mina armar. Detta är 24 timmar efter att jag överlevt en bilolycka som dödat min man och son. Allt detta eftersom vissa trodde att det var okej att sätta sig bakom ratten berusad. Det är inte okej.

Det är okej att avskräcka någon från att köra. Det är okej att ta någons bilnycklar om personen verkar berusad. Det är okej att plocka upp telefonen och ringa för en taxi om du känner dig lite skakig. Det är inte ett tecken på svaghet. Det är ett tecken på mognad, att vara ärlig mot sig själv, och att vara medveten om konsekvenserna av att köra berusad. Det är mycket bättre att erkänna att du är för full för att köra.

Vad som inte är okej är att leva resten av ditt liv med någon annans liv på ditt samvete.
Du har tagit livet av någon som inte ens fick tid att se dagens ljus. Det är inte värt det. Kör inte när du är full. Riskera inte din egen frihet. Du sätter inte bara ditt eget liv i fara, men alla omkring dig. Jag kunde ha dött den 2 augusti, men Gud hade andra planer för mig. Jag räddades för att kämpa för min man och min son. Att sprida kunskap och att dela denna historia tills den dagen jag dör, i hopp om att det förhindrar någon annan att känna samma smärta som jag känner varje dag.

Jag vägrar att låta min man och son dö i onödan! ”

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook.

Mest Populär

To Top