Allmänt

15 bilder av Ukraina före kriget och nu

Den nionde dagen har gått sedan Ryssland attackerade Ukraina. Vissa människor kan fortfarande inte tro att det som händer bortom vår östra gräns är verkligt, att det här inte är scener från en film. Verkligheten är dock hänsynslös. Fler och fler bilder dyker upp på webben som visar hur skadat Ukraina är.

Nedan hittar du 15 jämförelser av platser före kriget och nu. Det borde aldrig ha hänt 🙁

1.

Min vän Julia, rektor för en skola i Ukraina, delade detta: ”Det som händer i Charkiv är ett krigsbrott mot mänskligheten. 87 byggnader förstördes. Min brorson är sjuk, 39 grader Celsius. Det är ingen fråga om att köpa medicin; raketer hela tiden. Bilder från Skolan 134 före och efter kriget. Jag är så dålig? ”

2.


3 ”Före och efter kriget. Kharkov”


4 ”Lenina Street, Borodyanka, Ukraina före och efter Putin”


5 ”Före och efter invasionen”

6.

7. ”Charkiv är min stad. Jag minns att jag nyligen gick lugnt runt i staden. Skoningslöshet och hänsynslöshet. Mitt folk låter oss inte gå sönder! Tack för ditt stöd från hela världen. Tillsammans kommer vi att besegra Putins regim! #StopWarInUkraine ”

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Mest Populär

To Top