Djur

14 hundar som utan tvekan är ledsna över sitt beteende – #8 är hysteriskt rolig!

Hundar lever ofta sitt egna liv. Ibland kan deras hyss vara irriterande och skapa stora problem, men i många fall brukar det också resultera i något extremt roligt – som de här hundarnas påhitt till exempel.

En populär trend i Amerika har blivit att sätta fram en skylt framför sin hund som har misskött sig, där skylten beskriver vad hunden har gjort för fel. Trenden har kommit att bli extremt populär, och deras otyg löser av varandra på löpande band. I många fall brukar också hundarnas stygga påhitt resultera i något extremt kul, som till exempel dessa fjorton hundar nedanför! Man kan inte annat än att skratta åt deras skamsblick kombinerat med skyltarnas texter!

 

#1 – ”Jag har ätit så mycket Lego att jag skulle kunna bajsa ut ett Star Wars-skepp!”

#2 – ”Jag åt min husses tänder!” – men även husse har fått en lapp på sig: ”Jag tog ut mina löständer och lade dem på bordet”.

#3 – Du hade ett jobb, Rex! ”Jag öppnade dörren och släppte in en inbrottstjuv”, säger stackarens lapp.

#4 – ”Jag har skämt ut min familj” – ”Jag hjälpte antagligen till”

#5 – ”Duschdraperiet var för långt, så jag ordnade till det!”, hälsar Ellie.

#6 – ”Jag smiter under staketet, så matte tvingar mig att bära denna…”

#7 – ”Jag smyger in i skafferiet och gömmer potatis i hela huset.”

#8 – ”Idag har jag ätit 12 chokladlikörflaskor och blev så full att jag inte kunde gå riktigt, sen spydde jag över hela vardagsrummet, och nu är jag bakfull!”

#9 – ”Jag åt upp Jesus från vår julkrubba.. Ser verkligen inte fram mot när den ska ut!”

#10 – ”Jag hoppade upp mot en bil och stal en främlings hamburgare från hans händer!”

#11 – ”Jag sticker in min nos bakom duschdraperiet och slickar folk i rumpan när de inte ser!”

#12 – ”Jag slänger mig spontant på golvet och spelar död även när ingen säger åt mig att göra det i hopp om att få godis. Jag är väldigt dramatisk och girig!”

#13 – ”Dödade Yoda gjorde jag! Kraften var med mig!”, hälsar hunden Dublin.

#14 – ”Jag äter kritor och bajsar regnbågar!”

Mest Populär

To Top