0 Shares 13608 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Vill du att ditt hår ska bli tjockare och växa fortare? I så fall ska du använda det HÄR!

Saga sep 08, 2016
0 13609

På grund av sina många läkande egenskaper, har bakpulver ett brett spektrum av användningsområden, för rengöring, matlagning, och för behandling av olika medicinska tillstånd.

Ändå verkar det som om vi lär oss ett nytt användningsområde för denna mångsidiga ingrediens varje dag.

Denna otroligt välgörande substans förbättrar kvaliteten på ditt hår och eliminerar rester av schampo och balsam, vilket ger en långvarig glans i håret. Du kan använda det istället för ditt vanliga schampo och njuta av dess fantastiska effekter.

Om du vill undvika de hårda effekterna av kommersiella produkter som är lastade med kemikalier, kommer vi att visa dig ett sätt att förbereda ditt eget naturliga schampo som kommer att ge otroliga resultat.

Du kanske tycker att det är besvärligt att använda detta schampo i början, eftersom det inte gör skum som andra schampon, men du kommer att vänja dig vid det över tiden, och dess effekter kommer definitivt göra att du väljer det över kommersiella hårprodukter.

Detta är vad man ska göra:
Blanda bakpulver och vatten i ett förhållande 1: 3. Justera mängden beroende på längden på ditt hår, så om du har långt hår, blanda 3 msk bakpulver med 9 matskedar vatten.

Sedan kan du använda det på torrt eller vått hår, från rötterna till hårtopparna, och låt det verka i 1-3 minuter. Sedan skölj bort det med varmt vatten.

Därefter sköljer du håret en gång till med äppelcidervinäger. Blanda en del av det med 4 delar vatten. Du kan lägga till eterisk olja för att förbättra lukten. Luta huvudet bakåt för att förhindra att äppelcidervinäger kommer in i ögonen. Luta huvudet bakåt och skölj håret igen.

De första effekterna är synliga efter den första behandlingen, och efter några gånger, kommer håret börjar växa med en accelererad hastighet, och håret kommer att vara stark, glänsande och otroligt friskt!

 

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4656 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7920 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8696 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...