0 Shares 13026 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Vi äter GIFT! Här är hur man identifierar GMO tomater i 2 enkla steg!

Saga dec 30, 2016
0 13027

Tja, många experter runt om i världen säger att vi bör äta massor av frukter och grönsaker! Ja, det är rätt – men, den dåliga marknaden är ”överbelastad ” med GMO (genetiskt modifierad organism) frukt och grönsaker! Många olika studier har upptäckt att dessa typer av frukt och grönsaker (GMO) kan orsaka riktigt dåliga biverkningar för vår hälsa i allmänhet!

Och den verkliga och fula sanningen är att det finns många människor som inte kan se skillnad – de kan inte identifiera GMO tomater eller andra GMO-produkter. Men du ska inte vara orolig, eftersom i den här artikeln kommer vi att visa dig ett enkelt sätt som hjälper dig att identifiera dessa GMO tomater så att du vet vad du ska äta.

tomato-

Hur säkra är GMOS?

Först bör du veta att det finns två mycket olika ståndpunkter när det gäller hälsa och säkerhet av genetiskt modifierade livsmedel – industriledare och forskare som stödjer genetiskt modifierade organismer och de som tror GMO är skadliga. Du bör också veta att genetiskt modifierade livsmedel har varit kopplade till toxiska och allergiska reaktioner, sjukdomar, sterilitet och döda boskap, och skador på praktiskt taget alla organ som studerats på försöksdjur. De flesta utvecklade länder anser att GMO inte är säkert. Obs: i mer än 60 länder runt om i världen, inklusive Australien, Japan och samtliga länder i Europeiska unionen, finns det betydande begränsningar eller direkta förbud mot produktion och försäljning av genetiskt modifierade organismer.

GMO MÄRKNING

Här är vad du behöver veta – först, ska du veta att frukt och grönsaker som odlas på vanligt sätt (med injektion av kemikalier) är märkta med en kod bestående av fyra siffror. Och ekologiska frukter och grönsaker har en prislapp med en kod bestående av fem siffror och börjar med siffran 9. Genetiskt modifierade (GMO) frukt och grönsaker har en prislapp med en kod bestående av fem siffror som börjar med siffran 8!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8428 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8981 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...