0 Shares 32089 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Vad säger formen på din näsa om dig? Jag hade ingen aning!

Saga mar 07, 2017
0 32090

Detta kanske låter konstigt, men psykologer tycker faktiskt att det stämmer. Ja – Formen på näsan kan säga många saker om din personlighet. Studien skapt av den berömda professor Abraham Tamir från Ben-Gurion universitetet Negev i Israel. Resultaten från detta fall publicerades i Journal of Craniofacial Surgery. Nedanför i den här artikeln hittar du mer information om detta.

Vi kommer att beskriva de speciella teckenegenskaperna för dom 8 olika formerna:

1. Nubian näsa

Den första – nubiska formen. Denna typ av näsform utmärker sig på grund av sin längd. Näsryggen är nästan rak medan den breda punkt av näsan pekar nedåt. Dessa människor tenderar att vara mycket nyfikna. Personer med denna näsa är optimistiska och ofta försöker att tillgodose andras behov. Ofta fokuserar de på lösningen när ett problem visas. Dessa människor är vackra och har ett öppet sinne.

2. Den grekiska näsan

Namnet kommer från skulpturerna från den grekiska antiken. Anledningen till detta är att många av dem fick denna näsa av konstnärerna. Den grekiska näsan form utmärker sig genom sin smala längd och rakhet. Typiska ting om människor med denna typ av näsa; de är reserverade, de är aldrig uppmärksamhetskrävande. Det handlar om praktiska människor som är mycket lojala. Den har svårt med att visa sina känslor och tala öppet om dem

3. Höknäsa

Oftast runt om i världen denna blir denna näsform jämförd med en fågels näbb. Det ser ut som den är böjd från basen av näsryggen till spetsen. Om du är i denna grupp, är du kreativ och självuppoffrande. Du försvarar din tro passionerat och du är inte rädd för att ta risker för att nå dina mål eller åtminstone du så visar aldrig rädslan.

4. Den välvda nosen

Välvd näsa och höknäsa är mycket lika. Den välvda näsformen är krökt från det nasala benet till spetsen, men denna typ är avsevärt spetsigare. Om du är i denna grupp av människor så är du uppslukad av ditt arbete eller vad du väljer att göra och du har fantastisk organisationsförmåga.

5. Knappnäsan

Detta är en kort nos som nästan ser tyngdlös ut. Knappnäsan är den mest populära av alla typerna eftersom den inte är så iögonfallande. Denna grupp av människor tenderar att vara mycket spontana i sina beslut, vilket är bra, men ibland kan det irritera andra människor. Det handlar om starksinnade människor som föredrar att komma till saken. Dessa människor är fast beslutna och det är därför de får vad de vill ha.

6. Rak näsa

Denna form är oftast vanlig hos människor i Asien. Det handlar om en rak och lite plattare näsa än de flesta andra formerna. Tippen är rund och näsborrarna är breda. Dessa människor har en stark karaktär. De tenderar att vara mycket temperamentsfulla och passionerade. Testa inte dessa människors tålamod, eftersom de kan bli mycket arga.

7. Den konkava näsan

Den konkava näsan har en liten knöl på näsryggen. Det är inte särskilt iögonfallande eftersom hela formen ser något nätt ut . Dessa människor är vänliga och kommer alltid att hjälpa andra som lider eller har problem. Det dåliga är att de är känsliga. De är ofta lätt att förolämpa eller såra.

8. Krokiga näsa

Denna typ av näsa är typisk för människor med en kärleksfull karaktär. Näsryggen sticker ut men spetsen är mycket rundad. Dessa människor är goda lyssnare och gör dem underbara vänner eller partner. De är väldigt noga i vad de gör.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4299 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7196 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8082 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...