0 Shares 60954 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Vad pappan gjorde mot sin dotter som han tyckte var ”för söt” chockar nu hela världen!

Saga mar 23, 2017
0 60955

Den australiska pappan Edward John Herbert ska nu upp i domstol, efter att han hällde bensin över hans tre år gamla dotter, och tände på henne. Händelsen ägde rum i utkanten av Perth i Australien och det var grannen som är polis och ledig den dagen som av en slump räddade flickan.

Grannen, som heter Stephanie Bochorsky hörde skrik från huset, och gick för att undersöka vad som hände. När hon kom till huset, kom en kvinna springande ut medan hon skrek att flickans pappa skulle sätta eld på barnet.

Stephanie sprang in i huset och fann den tre år gamla flicka täckt i bensin. Pappan satte precis eld på henne, men lyckligtvis lyckades Stephanie släcka lågorna med en filt. I nästa rum såg hon att Edward just höll på att hälla bensin på hans autistiska , sju år gamla dotter i , medan han sa att hon var ”alltför söt”, skriver Daily Mail.

Poliskvinnan fick tag i båda barnen och sprang ut ur huset. Treåringen drabbades av brännskador som täckte cirka 13% av hennes kropp. Hon har återhämtat sig, men ärren kommer att vara med henne för alltid.

Edward använde både alkohol och marijuana.

När barnen hade räddats ut ur huset, och hon gick in igen fann hon Edward i köket med en öl medan han skrek ”Det är mina barn, så jag gör vad som passar mig med dem,” innan han tog en kniv och hotade grannen. Grannen fick tag på en brandsläckare, och slog ner fadern.

Tack vare en uppmärksam granne kom både frun och de två flickorna undan med sina liv i behåll, och mannen kommer nu förhoppningsvis att få den dom han förtjänar.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4138 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7030 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar7943 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...