0 Shares 48442 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Titta på din handflata och ta reda på vad det betyder när du har en triangel, stjärna eller en DIAMANT!

Saga dec 30, 2016
0 48443

Om du tittar noga på din handflata, hittar du några av dessa former, och även om de inte är exakt korrekta, är de fortfarande synliga.
Dessa former och symboler har specifik betydelse. Tolkning av linjerna på handflatan ger fantastiska svar och avslöjar dina faktiska, bästa funktioner. Förutom trianglar, stjärnor och diamanter, finns det andra former såsom treudd, en halvmåne, skära, dop och fisk. Här är deras betydelser.

3
Triangel
Om du märker en triangel på din handflata, betyder det att du har någon speciell talang. Fler trianglar, små och stora innebär att du har mer talang och om de är klarare och tydligare, är det mer sannolikt att du blir känd och respekterad i samhället.

Stjärna
Stjärnformer kan hittas i ändarna av några av de slående linjer och består av flera små linjer som korsas på ett ställe. En person som har denna specifika symbol innebär att de är i besittning av en specifik och kraftfull förmåga. Å andra sidan, om det bildas nedan ett hjärtat, betyder det att personen har enorm makt och färdigheter. Om det ligger på den översta raden , under pekfingret, är detta en person med stor mental förmåga, tillägnad vetenskap, filosofi eller religion.

Diamant
De som har diamantform på sin handflata innebär att de har äventyrlig anda, ingenting kan stoppa dem och de är alltid intresserade av det okända.
Dessutom är de personer med otroligt mod.

Fisk
En fiskform är liknande eller till och med samma sak som diamant. Den har en triangel nedan som är mindre. De som har denna symbol på sin handflata är mycket religiösa människor.

Halvmåne
Du har en mycket intressant gåva om du har 2 linjer som tillsammans gör klart skäran . Du kan bokstavligen förutsäga framtiden eftersom din intuition är så stark.

Treudd
Några av de stora linjerna förgrenar sig i tre delar. Människor som har denna symbol har någon form av skydd i livet. Ju tydligare form och ju mer du har de, är skyddet starkare och mer omfattande.
Dessutom en person som bara har en tydlig treudd på vart och ett av de stora linjerna, har bokstavligen gudomligt skydd och ingenting kan skada honom.

Kors
Denna symbol innebär att personen är andlig, men inte benägen att utforska gränserna för den mänskliga anden. Det är mer en person som har vissa specifika andliga kunskaper.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4767 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8355 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8908 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...