0 Shares 40875 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Tårögd försöker mamman fästa barnets avskurna huvudet på kroppen igen. Orsaken till olyckan är alltför vanligt!

Saga jul 08, 2017
0 40876

Följande berättelse är oerhört tragiskt, men minst lika viktigt – eftersom den pekar på en av de värsta misstag som vi människor gör.

Denna berättelse är skriven av en ambulansförare från San Diego i Kalifornien (USA). Det fruktade scenariot han beskriver är något han ser nästan varje dag.

”För dem som inte vet, arbetar jag som ambulansförare i södra San Diego. Vanligtvis delar jag inte saker som detta på ett offentligt forum, men jag hoppas att den här historien kommer att få dig att tänka dig för innan du kör en bil efter att ha druckit alkohol.

För några timmar sedan kom jag fram till den plats där olyckan hade inträffat. En bil låg på taket och en annan bil hade kört rakt in i en tegelvägg. Det satt en kvinna på trottoaren, täckt av blod med ett barn i famnen – barnets huvud satt inte fast i kroppen. Mamman försökte desperat att sätta barnets avhuggna huvud på kroppen igen för att få honom att vakna till liv.

Från andra sidan av vägen kom en man springande med en död flicka i famnen. När jag klev ut ur ambulansen, kastade han bokstavligen 7-åringen i famnen på mig. Han stod där och tittade på när jag pumpade henne full av droger, satte en tub ner i halsen och skickade elektricitet genom hennes kropp. Deras bil hade blivit påkörd av en rattfyllerist som körde 100 km/h, vid rött ljus. Flickan kastades 10 meter ut ur bilen och pojkens huvud höggs av. Båda föräldrarna och föraren kom oskadda från olyckan, medan båda barnen dog. Jag såg en familj förstöras idag. Allt på grund av att någon körde berusad.

Var inte en idiot! ”

Det kommer aldrig något bra av rattfylleri. En sak är att skada sig själv, men att sätta alla omkring sig i fara är inte okej, och det är ofta oskyldiga som drabbas.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4461 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7513 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8403 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...