0 Shares 10317 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Sover du dåligt? Då sak du massera dina fötter så HÄR!

Saga maj 29, 2017
0 10318

Det råder ingen tvekan om att massage är avslappnande, det ökar blodflödet och förbränningen och det hjälper musklerna och i allmänhet ger det känslan av välbefinnande.

När samtalet kommer till zonterapi, akupressur och liknande, alternativa terapier kan det bli delade meningar; vissa tror på det, andra inte.

Men oavsett om man tror på de metoderna som innebär att när man masserar ett ställe på kroppen löser man ett problem någon annanstans, eller inte, så skadar lite massage naturligtvis inte – och definitivt inte om du kan få en partner att massera fötterna.

Frekvent massage av fötterna är till exempel bra för:

1) Du har svullna ben
Många speciellt gravida kämpar med vätska i benen och fotmassage hjälper mot vätskeansamling .

2) Du har ömma fötter
Om du går mycket på jobbet eller under dagen finns det inget mer avkopplande än en bra massage – möjligen. ett fotbad och en bra, fet kräm.

3) Du har oro i benen
Lider du av den så kallad oro- ”flimmer” – i benen, kan det vara en bra idé att få igång blodcirkulationen lite och lätta upp musklerna med en bra massage av fötter och ben.

4) Du har en mängd olika krämpor och sjukdomar
Några alternativa utövare som använder tryckbehandling i deras arbete, säger att en ordentlig fotmassage kan bidra till att påverka andra delar av kroppen positivt – inklusive tarmar, urinblåsa , njurar och andra organ. Om du lider av en sjukdom bör du alltid först gå till doktorn, men massage skadar verkligen inte.

5) Du sover dåligt
Som nämnts tidigare får massage dig att slappna av bättre, så varför inte ge / ta emot en grundlig fotmassage varje kväll innan läggdags ? Det hjälper dig att slappna av och somna snabbare.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4573 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7790 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8582 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...