0 Shares 15809 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Så HÄR slipper du torra och nariga läppar snabbt och lätt!

Saga jul 18, 2017
0 15810

Vi vill alla att våra läppar ska se vackra och mjuka ut. Men många faktorer som rökning, solljus, koffein, kemikalier eller infektioner skadar våra läppar och gör dem torra och nariga.

Här kommer vi att ge dig några få naturliga sätt att göra dina läppar perfekta igen.

1.Honung
Honung har fantastiska helande egenskaper och det är ett utmärkt botemedel mot spruckna läppar. Honung har också antibakteriella egenskaper och förhindrar och bekämpar infektioner.

Applicera honung på dina läppar flera gånger om dagen och efter en vecka kommer du att se resultaten.

2.Socker
Socker exfolierar de döda hudcellerna och återställer jämnheten på läpparna. Du kan blanda lite socker med en tesked honung och applicera den. Gnid försiktigt blandningen runt läpparna och låt den stanna i 2 minuter. Tvätta den med varmt vatten. (2)

3.Grädde
Grädde innehåller en hög mängd fett vilket gör den utmärkt för dina läppar. Du bör applicera grädde på dina läppar och låt det verka i 15 minuter. Därefter tvättar du dig ordentligt. Gör det varje morgon.

4.Gurka
Skär en gurka i skivor och gnugga dem försiktigt mot dina läppar i 2 minuter. Låt gurkjuicen verka i 15 minuter och tvätta sedan dina läppar. Gör det flera gånger om dagen. Resultatet blir otroligt.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4377 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8282 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...