0 Shares 17055 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Så här går du lättast ner i vikt om du är överviktig!

Saga apr 25, 2017
0 17056


Random video!

Det kan vara mycket svårt att gå ner i vikt, särskilt om du vill tappa många kilon. Men du ska veta att det är möjligt att tappa 20 kilo på cirka 4 månader med en hälsosam kost och träning. Följ dessa steg och byt till denna hälsosamma livsstil!

Äta rätt

Steg 1

Börja äta hälsosamt! Räkna inte kalorierna! Prova hälsosamma alternativ och ät högkvalitativ mat. Undvik kolhydrater och godis och sök efter naturliga sockerarter, frukt och grönsaker.

Steg 2

Se till att du aldrig överdriver. Ät måttligt. Minska ditt intag av kött och kolhydrater såsom ris och potatis.

Steg 3

Inkludera hälsosamma fetter! Du behöver få i dig saker som kokosolja, en tesked olivolja, en fjärdedel av en avokado, en matsked chia eller linfrön etc. i dina sallader eller smoothie. Ät inte mellan måltiderna.

Steg 4

Du ska inte använda alkohol eller kolsyrade drycker, det är bättre att dricka ”100% naturliga” juicer och sockerfria drycker.

Rör på dig!

Steg 1

Du ska bränna 500 kalorier per träningspass. När du reducerar 750-1000 kalorier i din kost, förlorar du en hälsosam mängd kalorier varje dag.

Steg 2

Se till att du gör cardio eftersom det kan bränna mest kalorier. Öka längden och svårigheten i din träning gradvis om du inte vill skada dig. Gå i 30-45 minuter 3 gånger i veckan och börja öka längden och hastigheten efter några veckor. Ändra rutinen och försök att simma, cykla eller träna på gym.

Steg 3

Fortsätt med intervallträning. Det inkluderar växlande sessioner med intensiv träning och korta viloperioder och ger dig fantastiska resultat.  Detta är extremt effektivt om du vill gå ner i vikt.

Steg 4

Gå till gymmet eller kontakta en personlig tränare. Du kan också göra övningar hemma. Gör 8-12 repetitioner i en uppsättning för varje större muskelgrupp två gånger i veckan, men gör det aldrig i följd.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4299 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7186 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8076 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...