0 Shares 50022 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Psykiatrikern besökte det Norska mentalsjukuset och frågade en patient..

Saga jul 02, 2017
0 50023

Psykiatrikern besökte det Norska mentalsjukuset och frågade en patient han stötte på:
– Hur hamnade du här, och på vilket vis är du sjuk?
Han fick följande svar:
– Jo, allt började när jag gifte mig. Jag antar jag aldrig borde gjort det.

Jag gifte mig med en änka som hade en vuxen dotter som då blev min styvdotter. En dag när min Pappa kom på besök blev dom två förälskade i varann och gifte sig. Så då blev min styvdotter också min styvmamma. Så småningom födde min fru en son som då blev min pappas svåger, eftersom han är halvbror till min styvdotter som nu är gift med min Pappa.
Som jag berättat blev min styvdotter min styvmor när hon gifte sig med min Pappa, och eftersom min son är bror till min styvmamma så blev han min Morbror också.
Som du nu kan förstå är min fru även min Styvmormor eftersom hon är min styvmors mor.

Glöm inte att min styvmor är min styvdotter, och kom ihåg att jag då blir min frus barnbarn. Men stilla dig en stund till, du förstår eftersom jag är gift med min styvmormor är jag inte bara min frus barnbarn och make utan jag blir ju min egen Morfar också!
Å du frågar varför jag hamnade här!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4377 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8282 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...