0 Shares 16188 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Pojke räddar en flicka som blivit levande begravd! Sen får han reda på den skrämmande anledningen!

Saga mar 12, 2017
0 16189

Connor Fitz-Gerald och några andra barn var ute och lekte i sanden på ”Marina Dunes”. De grävde sandtunnel-grottor för skojs skull. Den 11-åriga killen hade en kul tid tills han märkte något skrämmande.

En liten flicka, 5-åriga Alyssa Bostic, var begraven levande i sanden. Bostic hade grävt ut en liten grotta, men den kollapsade och begravde henne i flera minuter. Snabbt började Fitz-Gerald att gräva, först grävde han ut huvudet.

Bostic var helt medvetslös med sand i munnen, näsan och ögonen. Fitz-Gerald drog ut hennes livlösa kropp och började genast att göra HLR. Hon vaknade.

Det fanns inga vuxna nära och Fitz-Gerald visste hur man gör HLR från att ha tittat på TV-programmet NCIS.

”Jag är glad att han kunde luta sig tillbaka och tänka, vänta lite något händer, det finns inte en förälder här, jag vet att de är åtminstone 400 meter bort, jag måste göra något” sa hans far, Tim Fitz -Gerald.

När de vuxna kom, kallades ambulanspersonalen, som sade att om Fitz-Gerald inte hade varit där, kunde situationen ha varit kritisk eller livshotande.

Alyssa har gjort en fullständig återhämtning och mår bra. Connor Fitz-Gerald hedrades senare på National Youth hero Award från American Legion Auxiliary.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4513 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7615 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8488 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...