0 Shares 23591 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Om du äter 12 blåbär varje dag i en månad händer detta med din kropp! Jag hade ingen aning!!

Saga apr 23, 2017
0 23592

Du kanske har hört att blåbär är bra för dig, men du vet kanske inte varför. Vi är på väg mot sommaren i , och då är det säsong för ; söta och packade med hälsosamma komponenter gör att många anser att dessa underbara bär är så kallade ”Super foods”.
Packade med antioxidanter och antiinflammatoriska medel, kan dessa fantastiska bär skydda dig från cancer och autoimmuna sjukdomar, och har en kraftfull effekt på graden av åldrande, De kan betraktas som ”Ungdomens källa”.

om man äter blåbär dagligen har de förmågan att sänka blodsockret, vilket verkar bakåtvänt , med tanke på det faktum att de är en söt frukt; det faktum att de har denna förmån gör de väldigt bra för diabetiker. Förutom att sänka cancerrisker , förbättra blåbär synen och tar bort det onda kolesterolet. Anledningen till att de är effektiva för att upprätthålla ett ungdomligt utseende beror på de höga nivåerna av mangan och vitamin A och C, som främjar förnyelsekollagen .
För mer information om detta potenta bär, som har liknande hälsofördelar som mandel, så lyssna på mannen som heter Foster i den här videon för att få reda på vikten av att ha blåbär i din dagliga kost. Han berättar om både psykiska och fysiska fördelar, och vad han säger kommer att få dig att skynda till affären för att köpa dem!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4513 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7615 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8488 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...