0 Shares 11074 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Mannen såg en liten tjej som sprang barfota på gatan! Anledningen? Hemskt!

Saga okt 22, 2016
0 11075

En 5-årig flicka stoppade en förbipasserande förare och ledde honom till platsen för den bilolycka där hon hade varit inblandad.
Lexi Shymanski lyckats klättra upp för en brant vall utan skor efter att bilen hon färdades i med sin mamma föll körde av vägen.

Hennes mamma, Angela, hade kört Lexi och lillebror Peter, hem i British Columbia i Kanada, efter att de hade varit på semester. Hon spelade musik för barnen och Angela somnade vid ratten.

Lexi vaknade och hörde hennes nio veckor gamla bror gråta. Hon kunde inte väcka hennes mamma.

”Jag tänkte,” Vad skulle mamma säga om hon var vaken … Mamma skulle säga gå och leta efter hjälp, berättade Lexi efteråt.

Lyckligtvis hittade Lexi, Richard Nowicki, en före detta brandman, som kunde hjälp henne. Han klättrade ner till bilen efter kraschen.

”Det såg ut som fordonet hade rullat runt åtminstone en gång, kanske två gånger,” berättade Nowicki för en lokal TV-kanal. ”Det var mycket brant och fullt av stora stenblock.”

Angela hade frakturer i hennes nacke och rygg. Hon hade också inre skador. Peter hade skallskador.

Det faktum att Nowicki var utbildad sjukvårdare var viktigt, eftersom många outbildade människor skulle ha försökt att ta ur Angela från bilen. På grund av sina skador, skulle ett sådant försök ha gjort det mycket värre.

Angela fick tillbringat en tid i rullstol.

Lexi undvek allvarliga skador, men Angela berättar att 5-åringen fortfarande har mardrömmar om händelsen flera veckor senare.

Lexi tilldelas en medalj från Royal Canadian Humane Society. Hon är den yngsta någonsin som mottagit priset. Hon sade att hon skulle ta med den till skolan för visa och berätta.

DELA gärna med dina vänner och familj på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8422 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8967 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...