0 Shares 35655 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Mamman kom hem och fann jätteblåsor på barnets fötter – då inser hon att barnflickan har en mörk hemlighet!

Saga apr 06, 2017
0 35656


Random video!

När mamman kom hem efter en lång dag på jobbet, gick hon raka vägen till sitt barn som hon brukar. Vid första anblicken verkade allt helt vanligt, men när hon bytte kläder på hennes dotter, märkte hon barnets fötter. De var svullna och fulla av blåsor. Hon var chockad och tog barnet till akuten. Det var där som den bistra sanningen gick upp för henne.

36-årige Ismelda Ramos Mendoza från Bladensburg Maryland blev fängslad och häktad. Hon anklagas för att ha misshandlat ett barn, skriver The Washington Post.

Enligt åtalet passade barnflickan en liten flicka på sex månader. Hon började gråta, medan barnflickan lagade mat. Hon blev så frustrerad att barnet inte ville sluta gråta att hon satte barnets fötter i stekpannan. Det var hur barnet fick svullnader och blåsor på fötterna.

Enligt AP frågade flickans mamma vad som hade hänt med hennes dotters fötter. Mendoza låtsades att hon inte visste vad mamman frågade om och hon visste inte vad som hade hänt.

Mamman ringde omedelbart 911 och rapporterade angreppet hon misstänkte. Flickan skickades direkt till sjukhus där hon fick behandling för andra gradens brännskador på fötterna.

Polisen rapporterade att barnflickan under förhör förklarade att barnets fötter kan ha blivit brända av en stekpanna hon hade tappat. Förklaringen hon hade, tills hon slutligen erkände att ‘barnet grät för mycket’, och medgav att hon hade hållit barnets fötter i pannan. Hon blev genast fängslad utan möjlighet till frigivning mot borgen.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4461 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7513 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8401 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...