0 Shares 3102 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

KVINNOR! gör ALDRIG detta med dina bröst!

viralt sep 06, 2016
0 3103

Kvinnors bröst är något av de mest attraktiva och mest känsliga organ. Därför kräver de specialbehandling för de kan lätt skadas. För att upprätthålla din hälsa, gör aldrig dessa saker:

· Ha en olämplig behå
Många kvinnor tror att om de bär en mindre behå kommer det göra att brösten ser större och sexigare ut; Detta är dock inte sant eftersom du orsakar allvarligt obehag och får potentiella hälsoproblem.

· Bär alltid behå när du kör
Även om du kan känna dig friare när du inte bär en behå när du kör, kan du orsaka allvarliga skador på brösten. På detta sätt kan du orsaka problem i bindväven i brösten.

· Borttagning av hårstrån på brösten
Många kvinnor tenderar att ta bort hår kring bröstvårtorna. Men genom att göra detta ofta, kan du öka chanserna för håren att blir ännu tjockare och synliga, vilket ytterligare kan leda till inflammation och andra allvarliga problem.

· Klämmande
Det är ingen hemlighet att under samlag, är det många människor som klämmer på bröstvårtorna som tros orsaka sexuell upphetsning. Icke desto mindre, om detta sker alltför ofta och alltför aggressivt, kan bröstvårtorna skadas.

· Piercings
Även om en hel del kvinnor har bröstvårtan piercad, är processen inte helt ofarligt eftersom det kan orsaka lunginflammation.

 

Se själv i videon här nedanför:

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4809 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8428 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8981 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...