0 Shares 36052 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Kvinna sover med hennes orm varje natt – då berättar läkaren den hemska sanningen för henne!

Saga mar 22, 2017
0 36053

På natten, gillar de flesta av oss att gosa med filtar, en partner, eller ett husdjur. Det får oss att känna oss varma och trygga att krypa upp bredvid något annat. Det enda problemet med att ha en katt liggandes hos dig är att de föredrar att sova på dig.

På huvudet, på benen, eller på bröstet. Det kan vara svårt att andas om de sover på huvudet!

Du kanske inte kan flytta dig om de ligger på dig. Jag vaknar upp ett par gånger varje natt på grund av min katt. Hur som helst, som ni kan se från bilderna, gillar denna kvinna att gosa med sitt husdjur …. en enorm pytonorm.

Jag har aldrig varit mycket av en reptilälskare och kan inte tänka mig att sova med en! Hon låter hennes pyton sträcka ut sig längs hennes kropp från topp till tå. Andra gånger kramar den henne lätt. Plötsligt slutade hennes pytonorm att äta. Som berörd djurägare, tog hon den till veterinären.

Läkaren frågade henne en hel del frågor. Han frågade om de saker ormen brukade äta och vilka aktiviteter de gör under dagen.

Läkaren visste vad problemet var så snart kvinnan berättade att hon och ormen brukade sova tillsammans.

Läkaren såg henne i ögonen och sa till henne att hennes pytonorm var helt frisk. Men han väntade bara på henne och var redo att göra henne till sin nästa måltid!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4299 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7188 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8076 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...