0 Shares 35817 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Kokosolja och citronblandning!! Det får grått hår att gå tillbaka till sin naturliga färg! Fantastiskt!

Saga jul 10, 2017
0 35818

Gråa hår är en mardröm för många kvinnor, eftersom de anses vara det första tecknet på åldrande. Därför är kvinnor redo att prova nästan allt för att förhindra att de får grått hår. Det finns många produkter och hårfärgningsmedel, som kan täcka gråa hår. Men deras effekter är endast tillfälliga och de kommer med ett stort antal biverkningar.

Först och främst ska du veta att tidigt grånande hår kan utlösas av många hälsotillstånd och dåliga kostvanor. Till exempel, kan denna kosmetisk fråga orsakas av hormonella förändringar, rökning, föroreningar, stress, användning av olämpliga hårprodukter, kronisk förkylning, bihåleinflammation, och sköldkörtelrubbningar. Vidare kan gråa hår visas som ett resultat av låga mängder av melanin.

Så istället för att använda produkter fulla av starka kemikalier, som gör mer skada än nytta, kan du prova ett naturligt alternativ i stället. Det viktigaste du bör göra är äta en hälsosam och näringsrik kost.

Dessutom kan du prova följande naturläkemedel som bygger på två tillgängliga och kraftfulla ingredienser.

Kokosolja och citronblandning!

Ingredienser:
Organisk kokosolja (mängden beror på längden på ditt hår)
3 tsk ekologisk citronsaft, färskpressad

Instruktioner:
Du bör blanda de två ingredienserna tills du får en len och homogen blandning. Sedan masserar du in det i håret och hårbotten. Låt det verka i minst en timme. Slutligen, tvättar du bort det med ett milt schampo. Upprepa behandlingen en gång i veckan.

Varför är denna lösning så bra?
De två ingredienser som används i denna lösning är en av de mest mångsidiga och fördelaktiga naturgåvor. Kokosolja är packad med antimikrobiella egenskaper, laurinsyra och fettsyror, som kan behandla och förbättra tillståndet i håret.
Citronsaft förhindrar för tidigt åldrande. På grund av mycket vitamin B, vitamin C, och fosfor, ger den näring till håret och behandlar orsaken till grått hår.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar3966 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar6777 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar7784 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...