0 Shares 15423 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Jakob 3 år var på väg att förlora sina tår efter ett strandbesök – nu varnar hans mamma ALLA!

Saga jun 09, 2017
0 15424

Barn ska kunna leka säkert på stranden men för lille Jakob på tre år var ett strandbesök en fruktansvärd upplevelse. Pojken brände sig så illa på fötterna att hans tår nästan inte gick att rädda, och det beror på att andra strandbesökare inte tänkte sig för.

Det var en sommardag som familjen Wichman besökte stranden vid Veddelv utanför Roskilde i Danmark. Jakob sprang runt och på stranden när hans mamma insåg att något var fel. Han lekte i sanden, och plötsligt börjar han att skrika. Jag sprang fram till honom och såg att huden på fötterna börjat lossna ”, säger Katja Wichmann.

Den lille pojken hade klivit rakt på en engångsgrill, som gömde sig under sanden. Föräldrarna körde i ilfart till sjukhuset, där Jakobs fötter behandlades och kyldes ner, men det hjälpte inte och läkarna förberedde föräldrarna för det värsta.

Här är Jakobs fötter dagen efter olyckan.

”En läkare kom in och berättade att James eventuellt skulle förlora sina tår, det var inte säkert att de skulle kunna rädda dem. Jag svimmade, säger Katja”

Lyckligtvis kunde läkarna rädda hans tår, men det tog år av hård träning och operationer där läkare flyttade hud från pojkens lår till tårna. Det är nu fyra år sedan olyckan inträffade, och Jakob är fullt frisk, men ärren kommer alltid att finnas där.

En vecka efter olyckan.

Nu vill mamman varna andra, för att lämna engångsgrillar eller att täcka en el med sand på stranden. Släck med vatten!!. Konsekvenserna kan bli enorma.

Jakob förlorade nästan tårna och måste leva med ärren under resten av sitt liv. Han är en glad och aktiv sjuåring nu, men det kunde ha gått mycket värre.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4146 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7036 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar7955 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...