0 Shares 16357 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hunden blev räddad från gatan. 10 dagar senare? Vilken fantastisk förvandling!

Saga sep 16, 2016
0 16358

Hunden är människans bästa vän sägs det, trots det så är det många hundar som lever i våldsamma hemförhållanden eller lever ett liv som hemlös. Många av dessa hundar räddas av eldsjälar, men upplevs av andra människor som känslokalla. Sanningen är att dessa hundar innerst inne har en förmåga att älska, de är bara rädda för att visa det.

Hunden Benji hade varit hemlös i hela sitt liv. När dessa personer kom för att rädda Benji visste han inte hur han skulle reagera på beröring och visade därför rädsla, vilket är förståeligt.

Videon som spelades in där Benji räddas har blivit sedd av flera miljoner människor runt om i världen på väldigt kort tid. Klippet visar hur Benjis räddare fick springa efter honom för att lyckas fånga in honom. Att se hur han kämpar emot är fruktansvärt men att se hur han mådde vid tillfället var ännu värre.

Hela hans päls var skitig och full med skadedjur. Han hade så mycket djur som kröp runt i hans päls så de blev tvungna att raka av honom all päls.

Lisa Chiarelli, en volontär på hundhemmet Hope for Paw tog med Benji hem till sig för att lära honom att älska. Väl hemma hos Lisa fick han träffa två andra hundar, som också blivit räddade från ett tidigare hemlöst liv.

Det tog Benji 10 dagar innan han kunde öppna sig. Den rädsla som han bar på gjorde att han knappt vågade röra sig eller ge tillbaka något av den kärlek han fick.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4767 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8355 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8908 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...