0 Shares 20954 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hon stöter på manlig sjuksköterska drogad av bedövning! UNDERBART!!

Saga feb 23, 2017
0 20955

Det är 2016, vilket betyder att det är helt acceptabelt att ta en icke-traditionell väg när det gäller saker som… låt oss säga bröllops förslag.

Den här tjejen hade inga problem att ställa frågan till hennes manliga sjuksköterska, som hon förälskade sig i vid första anestesi-inducerade syn.

I ärlighetens namn, om rollerna var ombytta här, skulle det förmodligen vara obehagligt. Men att titta på denna kvinna som försöker stöta på hennes manliga sjuksköterska är otroligt underhållande.

Den manlig sjuksköterskan av intresse heter Luke och han ser ungefär ut som en sexig bibliotekarie/skogshuggare. Det är mitt sätt att säga den här tjejen inte kan klandras för hennes outtröttliga försök.

Hon vill gifta sig i kapellet i Las Vegas och vara de sötaste paret någonsin. Hon älskar också Luke väldigt mycket. Lukas fungerar även som ett exempel på det värsta att säga när en tjej säger att hon älskar dig, ”tack” och ”noterat” är inte ett trevligt sätt att låta ned någon. Lyckligtvis är den brutna arm-flickan här alldeles för drogad för att läsa mellan raderna.

Luke bara sitter där, håller hennes hand och nickar och ler. Bra för Luke. Men jag önskar att han hade sagt ja. Hon skulle inte ha kommit ihåg de, och han vet att hennes brutna arm fysiskt skulle ha hindrat henne från att hoppa på honom.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4477 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7533 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8414 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...