0 Shares 12127 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Har du fått vita fläckar på dina naglar?

Saga maj 03, 2017
0 12128

Vita fläckar på våra naglar är föremål för många myter. Visst har du hört några av dem. Trodde du att de var resultatet av en kalcium brist? Eller de orsakades av att äta en hel del majonnäs? Detta är bara två exempel på de många som finns runt denna nyfikna process. Dessa fläckar är oftast inte mer än varningssignaler uppträdde som ett tecken på något onormalt i nervsystemet. Detta kan orsakas av uppkomsten av en sjukdom eller hög psykisk stress. Så ta dessa fläckar som en indikation på att du bör vidta försiktighetsåtgärder i detta avseende.

Om man tittar på förekomsten av vita fläckar på naglarna, bör du försöka ta reda på vad det underliggande problemet. Om det är stress, kan du vidta nödvändiga åtgärder för att sänka den. Under en period av två till tre månader, är hjärnan i stånd att ta bort alla fläckar om vi agerar.

Men den vanligaste orsaken till dess förekomst en tidigare skada på spiken.

Därför bör vi inte omedelbart tror att vi har någon form av funktionshinder. Det är inte sant att vi behöver mer vitaminer eller mineraler. Även om det kan vara indikerar någon form av infektion, den vanligaste är helt enkelt resultatet av en skada.
Tänk på att dessa fläckar inte dök upp omedelbart, till skillnad från en blå. Så det kan finnas en marginal på tiden mellan skadan och utseendet på fläcken. Det är av denna anledning som vi vanligtvis inte förknippar båda processerna.

Å andra sidan kan de också vara ett tecken på en allergisk reaktion mot vissa produkter som vi använder på våra naglar. Till exempel kan det vara lack, aceton eller en enkel spik härdare.

Många människor som använder falska naglar har lättare för att få vita fläckar på sina naglar. Detta inträffar oftast och det är lämpligt att besöka en läkare för att fastställa orsaken. Vi kan rekommendera dig att sluta använda den här typen av naglar.

Kort sagt, de vita fläckarna är inte symtom på brist och du behöver inte oroa dig om du ser fläckar på dina naglar. Det är dock sant att de döljer något fel och vi bör stanna upp en stund för att upptäcka dess orsak. Kom ihåg att din kropp är klok och alltid sänder om det är ett problem som måste lösa.

Dela den här artikeln med dina vänner så att de kan ta nytta av denna information

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4461 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7523 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8403 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...