0 Shares 9998 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Han lägger äggen i frysen, briljant köksknep! Riktigt smart!

Saga nov 09, 2016
0 9999

Det är ett faktum att frysa mat utökar livslängden väsentligt. Men vad många människor faktiskt inte förstår är exakt hur mycket längre livslängden blir om du fryser maten. Till exempel så varar en Espresso i ca 6 månader. Vissa substanser kräver mycket mindre förberedelse innan de kan frysas.

– Du kan utan bekymmer stoppa ost i frysen, men den bör skivas upp innan.  På det sättet kommer den inte att smälta ihop och bli meningslös när den tinas. Saltade produkter förblir smakrika när de är frysta upp till 6 månader, men du bör undvika att frysa produkter med solida dofter eller starka smaker för att bevara smaken.

– Även om vanlig yoghurt inte stelnar bra, så gör grekisk yoghurt fortfarande det. Den bör tinas upp först för bästa upplevelsen. Du kan givetvis konsumera yoghurten medans den fortfarande är fryst; ingen smak eller yta går förlorad. När det gäller grekisk yoghurt, är ett annat tips att stoppa den i en islåda. På detta sätt kommer det att vara lättare när du vill göra smoothies.

– Krämig cheddar kan stelna men var medveten om att det kommer att bli förändringar i ytan.  Ägg kan stelna i en isplatta och sedan bytas ut mot en svalare förpackning för enkel lagring. Sådana ägg är bra för beredning.

– Det är bra att lagra ägg och mejeriprodukter i frysen, på det sättet kommer du alltid att ha förbrukningsprodukter tillgängligt. I själva verket kommer du aldrig vara utan nödvändigheter om frysen är ständigt laddad med sådana tillbehör.

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4767 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8355 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8908 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...