0 Shares 36756 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Han betalade 950 000 euro för en 26 timmars operation! Se hur hans ansikte ser ut idag!

Saga maj 25, 2017
0 36757

Nancy Millar drabbades hårt av ödet. Hennes enda son, David, som var henne mycket nära, var med om en fruktansvärd olycka med hans motorcykel i New-York, och dog av sina skador. Han var bara 26 år gammal.

Den fruktansvärda tragiska nyheten gjorde att Nancy bröt samman. Det var svårt att komma över förlusten. Smärtan var olidlig. Vid denna tid visste hon inte att David hade ett donationskort. Hon hade ingen aning om att detta kort, snart skulle förändra livet för en annan människa. För evigt.

Den andra mannen var brandman Pat Hardison från Mississippi. År 2001 var han med och kämpade mot en brand i en byggnad. .

Han lyckades rädda sig själv, men han blev svårt skadad. Hans ansikte brändes. Ögon, öron och näsa var nästan helt förstörda. När han först såg sig själv i spegeln, önskade han att han hade dött i den brinnande byggnaden.

Han fick inte träffa sina barnbarn, eftersom de var rädda för honom. Pat var djupt deprimerad och isolerade sig i 15 år. Sedan fick han budskapet från läkare, att de kunde utföra en ansiktstransplantation på honom. Ansiktet som skulle transplanteras tillhörde David Millar. Den första operationen, kostade 950.000 euro och varade i 26 timmar – men resultatet är ganska imponerande!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4461 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7513 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8401 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...