0 Shares 6455 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Gör en ansiktsmask mot påsar under ögonen, mörka ringar och svullna ögonlock med BIKARBONAT- recept

Saga jul 21, 2017
0 6456


(Andra har även tittat på ^)

Bikarbonat är en ingrediens som vi alla har hemma och vi använder det för olika ändamål. Det kan användas för medicinska men även kosmetiska ändamål.

Det tillverkades först och såldes av John Dwight och Dr. Austin Church 1846. Bikarbonat användes i nästan varje kokbok på 1860-talet, men folk brukade mest använda det som ingrediens i matlagning. Vid 1930-talet var det en redan bevisad medicinsk produkt.

Det används ofta i kosmetiska produkter, men det kan också vara till hjälp om du använder det individuellt, särskilt vid utslag och akne.

Här är vårt recept på en utmärkt ansiktsmask!

Detta är ett enkelt sätt att göra en hemgjord ansiktsmask. Den är inte dyr och den kan inte orsaka några biverkningar som dyra produkter kan. Den ger dig också mycket bättre resultat. Denna mask hjälper dig mot de mörka cirklarna under dina ögon, minskar dina svullna ögonlock och påsar under ögonen.

Ingredienser:

1 matsked bikarbonat
1 kopp ekologiskt kamomillte

Tillvägagångssätt:

Först bör du göra 1 kopp ekologiskt kamomillte. Låt det svalna och se till att det är ljummet när du tillsätter bikarbonat. Därefter blöter du en bomullstuss i vätskan. Applicera detta under dina ögon. Låt det verka i 15 minuter. Efter det sköljer du ansiktet med lite vatten. Resultaten kommer definitivt att förvåna dig!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar3962 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar6767 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar7776 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...