0 Shares 15917 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Fyraåringen avslöjar pappans hemlighet i skolan! Då KASTAR sig lärarinnan över telefonen!

Saga jun 16, 2017
0 15918

Direkt efter föräldrarna själva, är det ofta läraren som känner barnen bäst. Lärarna är bland de säkra vuxna människorna i deras liv som de kan se upp till, och be om råd och hjälp.

Nancy Bleuer är en 54-årig förskolelärarinna från Iowa, USA, och vill att barnen hon är ansvarig för ska ha de bästa möjliga möjligheterna. Men den här läraren sträcker sig mycket längre för att uppnå detta än någon annan jag har hört om.

Hon upptäckte att fyraåriga Camden i sin klass såg trött ut, och tog honom åt sidan för att höra vad som var fel. Det pojken då berättade om sin pappa slog Nancy mitt i hjärtat, och hon bestämde sig för att göra något direkt.

Det visade sig att fadern till liten Camden är allvarligt sjuk. 34 år Darreld Petersen har en allvarlig njursvikt, och hans njurar arbetar bara till 20 procent. När Nancy insåg hur illa det var för honom, ringde hon honom omedelbart för att försöka hjälpa till.

Och hjälpa till gjorde hon. Medan andra goda människor kanske hade erbjudit sig att gå ut med hunden, laga mat, eller vara barnvakt, tog Nancy det ett steg längre: Hon erbjöd pappan sin egen njure.

Sjukhuset tog några tester och upptäckte att hon var en perfekt match för Darreld.

Både liten Camden och hans pappa var chockad och glad över Nancys otroliga erbjudande. Hon räddade livet på Darreld!

”Det är helt fantastiskt. Det finns människor som väntar varje dag på en njure eller andra organ. Jag skulle önska att det fanns fler människor som henne. Hon ger mig en andra chans i livet. ”

När Darreld fick veta att Nancy skulle donera en njure till honom, kom han och Camden till skolan nästa dag med blommor till henne. Den lilla pojken är otroligt rörd och lättad över att hans lärare kommer att rädda livet på hans far!

Tänk på att det finns sådana goda människor i världen! Det finns människor som Nancy som gör den här världen till en bättre plats, och vi kan bara önska att fler var som henne!

Dela den här artikeln för att fira denna otroliga lärare!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4383 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7368 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8288 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...