0 Shares 56561 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Förstör snarkningen din natt sömn? Dessa naturliga ingredienser räddar dig!

Saga jul 02, 2017
0 56562

Snarkning är inte särskilt kul för någon. Oavsett om du sover bredvid någon som snarkar, eller om du är generad av din egen snarkning på natten, vi önskar att vi kunde bli av med den helt och hållet!

Det finns väldigt många saker som kan orsaka snarkning: Fetma, alkohol, begränsade luftvägarna, deformering av dina näsben eller – ganska ofta – slem i näsa och svalg. De goda nyheterna? Med dessa naturliga ingredienser kan du bota dig själv!

Detta naturliga botemedel kan bidra till att ”städa upp” i systemet, och de som dricker detta regelbundet kan se fram emot tystare nätter. Många svär vid denna naturliga dryck eftersom det inte bara motverkar snarkning, men också är super fräsch och bidrar till att ge mer energi på dagen!

ingredienser:

  • 2 äpplen
  • 2 morötter
  • 1/4 citron
  • En bit ingefära

Citroner innehåller mycket vitamin C, vilket kan hjälpa till att lösa upp och späda ut slem i näsan och rena bihålor. Ingefära hjälper till att lindra trycket runt bihålorna och gör sig av med tryck och smärta. Äpplen och morötter är inte bara bra för att öppna upp näsa och hals, men ger också bättre sömn.

Gör så här:

Blanda alla ingredienser tillsammans i en läcker juice eller smoothie och drick den ett par timmar innan du går och lägger dig.

Vi rekommenderar naturligtvis att du rådfrågar en läkare om du upplever några större problem, då det finns goda medicinska lösningar som kan hjälpa mot snarkning.

Prova denna drink innan du går och lägger på kvällen och se om du märker en positiv skillnad efteråt!

DELA GÄRNA detta tips på med vänner och familj på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4299 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7196 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8082 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...