0 Shares 6267 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

En oönskad 4 veckors gammal Mastiff valp väntas bli avlivad. Men ett meddelande online förändrar allt!

Saga jan 29, 2017
0 6268

Om du har adopterat ditt husdjur, så vet du att  dem har flytt från kanske ett grymt öde, och istället blivit välkomnad in till ditt hem. Dem var kanske födda, för att sedan hittas på gatan, ensamma och hungriga. Eller så var de oönskade av deras föregående familj, för att sedan bli lämnade på ett djurhem. Oavsett anledning, det här husdjuret, i en sorglig twistat öde, kunde ha varit ett av de tusentals djur som blir avlivade på grund av brist på kärleksfulla hem.

Willow är en Neapolitan mastiff valp, som lätt kunde blivit ett av dessa stackars djur, men så är inte fallet. Hon hade ett ”hinder” som gjorde henne oönskad av både uppfödare och kunder: Swimmers syndrom som skulle förhindra henne från att stå och gå vid 3 veckors ålder, och som skulle komma behöva terapi för att korrigera detta problem.

 

Så Willows uppfödare bestämde sig att hon behövdes slängas ut – men inte förrns hon postat ett meddelande på sociala medier. Meddelandet var sedan delat till det nått fram till Jennifer Williams, som körde till uppfödaren för att rädda den stackars valpen.

Och med lite hjälp, terapi och kärlek så har Willow vuxit till en stor och stark 8 månaders valp.Kolla in klippet för att se hur Willow bekämpade sina hinder och hur hon fick en kärleksfull familj!

Om denna valps berättelse gjorde dig berörd, så DELA snälla!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4573 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7790 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8582 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...