0 Shares 19279 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Efter 77 år som gifta så går dom vidare till andra sidan hand i hand.

Saga feb 07, 2017
0 19280


Random Video

Nyligen så visade ett par alla vad äktenskapslöftet, ”Till döden skiljer oss åt” egentligen innebär. I en hjärtskärande bild som delas av en barnbarn på Reddit, föreställande hennes 100-åriga morfar och 96-åriga mormor hålla händerna när döden sliter isär dem efter 77 års äktenskap.

Den virala bilden har rört miljontals som fortsätter att sprida bilden över Internetn delar det med sina familjer och vänner på Facebook och Pinterest …

Bilden, som kom från Reddit användaren ”RealLiveGirl” från Kalifornien skrev: ”Min mormor, 96, med min morfar, 100, timmar före sin död i helgen. 77 års äktenskap. ”

På bilden ses ett äldre par hålla händerna eftersom de ligger i sjukhussängar intill varandra.
När bilden gick viral, tillade Reddit användare: ”Jag vet att de är mina morföräldrar. Men denna bild är otroligt sorglig och det sötaste jag någonsin sett. ”

Tusentals andra socialamedier användare håller med. Bilden har gillats mer än 5000 gånger och genererade nästan 1500 kommentarer hittills.

”Ledsen för din förlust” skrev Reddit användare ”CramPacked” i kommentarerna. ”Men en” bra ”väg att gå. Hålla hand med din make, i en varm säng, förmodligen med nära och kära runt. Sympati för din morfar som förlorade sin hustru. Gud välsigne alla runt. ”

Andra människor delade liknande historier från sin familj i tråden.
”Detta slog djupt för mig. Mina farföräldrar uppfostrade mig och lät mig fortsätta bo med dem ” sa användaren ”Hammare”. De är båda 74 och har varit tillsammans sedan de var 16. Min farfars dödlighet har verkligen slagit hårt på honom mentalt på sistone. Jag flyttar för college nästa helg, det kommer nog kännas motsträvigt till en början tror jag. Jag skulle vara på gatan utan dem. Sänder kärlek och omsorg för dig, din morfar, och din familj, OP detta är en minnesvärd bild. ”

Som svar på denna kommentar, skrev losmescaleros: ”Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag känner att jag måste. Jag var i en liknande situation som din. Medan jag inte förstod det förrän efter jag förlorade min morfar två år sedan, och på så sätt, så förlorade jag min största supporter och bästa vän. Jag vill bara säga, Gud välsigne dig, din morfar, och din mormor. Må ni alla leva lyckligt och hälsosamt. ”

Alla som kom över bilden hade något vist och klokt att säga:

”Den här bilden är vad det verkligen innebär att åldras tillsammans.”
Överraskande nog har barnbarnet skrivit tillbaka att hon har fått en hel del näthat för att hon delade bilden. Det är oklart varför någon skulle ha något dåligt att säga om bilden men hon skrev senare: ”Tack. Denna kommentar har gjort att en stor del av ”hatet” jag har fått är värt det. ”

Här är några andra populära kommentarer som människor har skrivit på Reddit.

”77 års äktenskap. Hur imponerande, att de fortfarande är så kärleksfull ”
”Det är galet att tro att de har haft så mycket tid tillsammans, när några av oss inte ens kommer leva så länge.”
” ‘Hålla hand med din make, i en varm säng, nära döden, i ett fotografi för hela världen att se på Reddit.” Det är så jag vill dö. Privata familjestunder? Vem behöver dem? ”
Vad är din reaktion på denna dyrbara familjebild nu?

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4367 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8278 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...