0 Shares 6372 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Det var tänkt att vi människor bara skulle leva i 20 år! Sen när jag ser hur vår livslängd blev som den är nu… Hahaha!

Saga dec 09, 2016
0 6373

På den första dagen så skapade Gud hunden. Gud sade: ”Sitt hela dagen vid dörren till ditt hus och skäll på alla som går in eller går förbi. Jag kommer att ge dig en livslängd på tjugo år. ”Hunden sade:” Det är för lång tid att skälla. Ge mig tio år så ger jag tillbaka de resterande tio. ”

Gud gick med på detta.

På den andra dagen så skapade Gud apan. Gud sade: ”Underhåll folk, gör tricks och få dem att skratta. Jag ska ge dig en livslängd på tjugo år. ”Apan sade,” göra tricks i tjugo år? Jag tror inte det. Hunden gav dig tillbaka tio, så jag gör likadant, okej? ”

Gud gick med på detta.

På den tredje dagen så skapade Gud kon. ”Du måste gå på fältet tillsammans med bonden hela dagen lång och lida under solen, få kalvar och ge mjölk för att hjälpa bonden. Jag kommer ge dig en livslängd på sextio år. ”

Kon sa: ”Det är ett rätt så tufft liv som du vill att jag ska leva i sextio år. Låt mig få tjugo, så ger jag tillbaka de andra fyrtio. ”

Gud gick med på detta också.

 

På den fjärde dagen så skapade Gud människan. Gud sade: ”Ät, sov, lek, gift dig och njut av livet. Jag ska ge dig tjugo år.”

Mannen sade, ”Va? Bara tjugo år? Vet du vad, jag tar mina tjugo och de fyrtio som kon gav tillbaka, och de tio som apan gav tillbaka samt de tio som hunden gav tillbaka, det blir åttio, okej? ”

Okej ”, sa Gud,” Vi är överens. ”

Så det är därför som vi under de första tjugo åren äter, sover, leker och njuter; de kommande fyrtio åren så är vi slavar under solen för att underhålla vår familj; de nästkommande tio åren så gör vi tricks för att underhålla våra barnbarn; och de sista tio åren så sitter vi på verandan och skäller på allihopa.

Vi har nu förklarat livet för er :)

DELA denna lustiga historien med dina vänner!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4831 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar8458 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar9007 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...