0 Shares 6466 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Det HÄR är varför du borde äta papaya VARJE dag!

Saga mar 29, 2017
0 6467

Papaya är en läcker frukt som har otroliga hälsofördelar. Den tropiska frukter kan minska risken för diabetes, hjärtsjukdomar och andra problem du kan ha med dina kropp, och samtidigt förbättra din matsmältning, sänka blodtrycket och påskynda sårläkning.

De fantastiska hälsoeffekterna av papaya

Papaya är en tropisk frukt som hör hemma i tropikerna i sydamerika. Den växer på en stor, trädliknande växt med spiralarrangerade blad på den övre delen. Frukten är rik på C-vitamin – den innehåller 144% av det rekommenderade dagliga intaget av vitamin C. C-vitamin är en kraftfull antioxidant.

Förutom C-vitamin, innehåller papaya även vitamin A. Denna vitamin är viktigt för din hud och slemhinnor, liksom din syn.

Papaya innehåller flavonoider som lutein, zeaxantin, kryptoxantin och betakaroten som kan vara mycket nyttiga för din kropp. Enligt många studier, kan betakaroten även förhindra vissa typer av cancer.

Regelbunden konsumtion av papaya kommer att förse kroppen med mycket vitaminer och stimulera korrekt fördelning av näringsämnen.

Papaya som naturläkemedel

Papaya är ett kraftfullt naturläkemedel som kan behandla hjärtsjukdomar, reumatoid artrit och ateroskleros. Frukten kommer att stärka immunförsvaret och förbättra matsmältningssystemet samt effektivt förbättrar din allmänna hälsa.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4377 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8282 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...