0 Shares 60268 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Den populära leksaken exploderade i pojkens ansikte! Nu vill pappan varna andra!

Saga jun 27, 2017
0 60269

I Sverige och resten av världen finns en ny leksak: Fidget spinner. Leksaken, som bara består av ett kullager och lite plast, har haft så stor efterfrågan att tulltjänstemän även har beslagtagit stora mängder vid gränsen till Sverige.

Men nu varnar en pappa om leksaken, efter att han fick köra sin son till akuten.

John Harris och nhans son lekte med en fidget spinner en kväll. John hade tidigare sett en video på YouTube där någon använt en luftkompressor för att få sin fidget spinner att gå snabbare än en människa kan snurra den.

På Facebook skriver John följande;

”Jag vet att denna bild inte kan vara lätt att titta på för vissa, men jag känner att det är nödvändigt att dela den. Detta orsakades av en fidget spinner och en luftkompressor. Jag höll i den när det hände. Vi hade lekt med den ett tag, då plasten på leksaken plötsligt exploderade. Vi är på akuten nu och min son blir sydd. Jag delar dessa bilder så att ingen annan får samma idiotiska idé som jag. Vi hade tur att han inte träffades i ögat. Det kunde ha blivit mycket värre. ”

Här är en video som visar vad som händer när man kombinerar en fidget spinner och en luftkompressor – DELA med dina vänner så att de får veta hur farligt det är!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4377 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7364 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8282 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...