0 Shares 26975 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

De skar öronen av hunden! Hjälp till att straffa dessa onda människor!

Saga jul 10, 2017
0 26976

Foton från en hund med båda öronen avskurna har gått viral på sociala medier. Jag har gjort den här artikeln eftersom jag vill föra rättvisa åt detta försvarslösa djur och jag kräver att de monster som är ansvariga för detta hålls ansvariga och blir straffade.

Enligt den information som publiceras på sociala medier (och bekräftas av en lokaltidning) är ligisterna som ansvarar för detta Hasan Kuzu (till vänster) och Neset Yaman (till höger). De två är troligen inblandade i hundkamper och bestämde sig för att straffa en av sina hundar för att förlora en strid på det mest omänskliga sätt. De två skar av hundens öron med en vass kniv.

Det finns inga uppdateringar på hundens tillstånd i nuläget, men det är svårt att föreställa sig att han fördes till ett sjukhus, där de två skulle behöva ge förklaringar till hundens tillstånd.

De två laglösa personerna bor i kommunen Isparta, Turkiet.

Vänligen visa ditt stöd för att säkerställa att dessa monster ställs inför rätta så snart som möjligt. Deras handlingar är barbariskt och oacceptabelt och rättvisa måste åstadkommas i enlighet med turkiska lagar (särskilt artikel 8 i lagen om skydd av djur nr. 5199, som förbjuder avlägsnande av en hunds öron, svansar, klor, tänder och stämbanden )

Nyhetskälla: http://www.bomba32.com/haber/isparta/baskandan-cok-sert-tepki/18853.html
2
Det här är de hemska människorna som gjorde det!
2
DELA den här artikeln för att få fast de hemska människorna som torterade den stackars hunden!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4461 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7515 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8403 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...