0 Shares 21406 Views

Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

De kastar den stackars valpen ur bilen i hög hastighet! Vad som händer då CHOCKAR alla!

Saga apr 10, 2017
0 21407

Det är svårt att föreställa sig att någon kan ta sig för att göra något så fel mot en försvarslös ung valp, men tyvärr händer dessa saker ibland. Det verkade som den lilla hunden Buddy var helt utan lycka.

Föreställ dig att du kör på vägen och bilen framför dig plötsligt börjar vingla lite. Trafiken går snabbt när det märkliga händer. Det verkar som om någon försöker kasta något stort och lurvig ut genom fönstret på bilen.
Sekunder senare är det helt klart; De försöker kasta en levande hund ut genom fönstret när du kör på motorvägen.

Att lämna en hund är illa nog i sig, men att göra det på ett sådant grymt sätt är något av de värsta vi har sett. Det är helt onödigt och visar att personen bakom bör sättas bakom lås och bom.

Otroligt överlevde hunden fallet, och han lyckades magiskt att undvika att träffas av andra bilar som kommer bakifrån. De förare som körde efter att ha att välja om de skulle väja (och möjligen förlora kontrollen över sin bil), eller fortsätt rakt fram och köra rakt över hunden. Lyckligtvis vart ingen skadad, och hunden plockades upp av en främling som tog han till närmaste veterinär.

Buddy har all anledning att vara försiktig och rädd när det gäller människor, men efter sex veckors hårt arbete för att återhämta sig, ser han förvånansvärt bra ut. Se själv i videon nedan!

Loading...
loading...


Artiklar som passar dig

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna
Nyheter
0 delningar4287 visningar

Polispatrullen åker ut på larm till en barnfamilj och ser matkniv i väggen: När sanningen bakom avslöjas kommer tårarna

Saga - dec 19, 2017

Julen är en familje högtid och där står barnen i fokus. Det är en tid av mycket glädje och härliga stunder med nära och kära. Men det kan äv...

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!
Allmänt
0 delningar7178 visningar

Rörande video visar nyfödd bebis som vägrar släppa sin mamma!

Saga - sep 18, 2017

Många barnläkare rekommenderar hudkontakt mellan mamma och barn strax efter födseln. Detta är bra för både modern och hennes nyfödda bebis. Det...

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!
Allmänt
0 delningar8068 visningar

Det här är anledningen till varför du ska äta ägg VARJE dag!

Saga - sep 16, 2017

Under flera år har man hört att om man äter ägg regelbundet, skulle man höja sitt kolesterolvärde till ohälsosamma nivåer. Dock har de senas...

Liknande Artiklar

Loading...
loading...